Érdekességek, gondolatok a takarítógépek világából

elektromos seprőgép
eureka
halk porszívó
hepa szűrős porszívó
ipari porszívó
ipari takarítógép
magasnyomású mosó
melegvizes magasnyomású mosó
nagy teljesítményű porszívó
nagynyomású mosó
nedves porszívó
nilfisk
nilfisk porszívó
nilfisk takarítógép
padlósúroló gép
padlótisztító gép
seprőgép
sterimob
súrológép
száraz nedves porszívó
szőnyegtisztító gép
takarítógép
viper
Szűrés törlése
Tudnivalók a melegvizes magasnyomású mosókról

A melegvizes és hidegvizes magasnyomású mosók közti alapvető különbség az, hogy a melegvizes magasnyomású mosó rendelkezik saját beépített fűtőberendezéssel, a hidegvizes nagynyomású mosó pedig nem. A melegvizes mosó a betápvizet a kívánt tisztítási hőmérsékletre melegíti fel, vagy akár 100°C fok feletti forró gőzt állít elő, ezért a makacsabb szennyeződéseket is hatékonyabban lehet vele eltávolítani, mint a hidegvizes gépekkel.

Nagy teljesítményű porszívók összehasonlítása

A nagy teljesítményű porszívók egy, kettő vagy akár három szívómotorral rendelkeznek, amelyek nagy szívóerőt tudnak előállítani ezáltal alkalmasak ipari használatra. A Takarítógép Partnernél megvásárolható egyfázisú és háromfázisú porszívók típusát és kialakítását az elvárt szívóerő, a szűrési hatékonyság, a munkaterület és a felszívandó szennyeződések jellege és mennyisége határozzák meg. Olvass tovább, mert 3 nagy teljesítményű porszívót hasonlítunk össze a Nilfisk márkától az ipari porszívó-választás legfontosabb szempontjai szerint, hogy te is megtaláld az igényeidnek megfelelő nagy teljesítményű porszívót.

TOP magasnyomású mosók autómosáshoz

A magasnyomású mosók számos iparág takarítási folyamatait teszik gyorsabbá és alaposabbá. A mezőgazdaság, az építőipar és az élelmiszeripar számára kiemelten fontos a higiénia, ezért leginkább a magasnyomású mosók melegvizes modelljeit ajánljuk ezekre a területekre. Az autókozmetikák és az autókölcsönzők a gépjárművek esztétikus ragyogásáért felelnek, ehhez pedig legtöbbször elegendő egy hidegvizes magasnyomású mosó is. Ebben a cikkben minden olyan iparág választását segítjük, ahol a járművek tisztasága kulcsfontosságú. Olvass tovább, összegyűjtöttünk 3 különböző magasnyomású mosót otthoni és professzionális autómosáshoz.

Padlótakarítógép-típusok ipari használatra, avagy seprés és felmosás gépekkel

Ipari és más munkahelyi környezetben az alapos takarítás megőrizheti a munkatársak és ügyfelek egészségét, illetve a baleseteket is meg tudja előzni. Tudtad, hogy a munkahelyi tisztaság érdekében már 200 m² felett érdemes padlótakarító gépet beszerezni a kézi felmosás és a seprés helyettesítésére? Olvass tovább és megmutatjuk, milyen eszközökkel egyszerűsítheted az olyan alapvető céges padlótakarítási folyamatokat mint a felmosás és seprés.

Nilfisk termékek azonnal, raktárról

A Nilfisk több mint 110 éve tört be a takarítógép-piacra az első európai elektromos porszívó szabadalmaztatásával. A skandináv márka azóta nemcsak a porszívógyártás, hanem a padlósúroló gépek, a seprőgépek, a szőnyeg- és kárpittisztító gépek és a magasnyomású mosók előállításának területén is folyamatos innovációkat vezet be. Olvass tovább, ebből a cikkből megtudhatod, miért leszel Te is elégedett, ha egy remek ár-érték arányú, minőségi Nilfisk takarítógépet választasz.

Hogy működik az elektromos seprőgép?

Az elektromos seprőgép akkumulátorral működő, széles hengerkefével, illetve jobb és/vagy bal oldalon elhelyezett oldalkefével rendelkező, szemétgyűjtő tartályos takarítógép. A seprés gépesítése nem csak emeli a tisztaság szintjét, hanem leegyszerűsíti a mindennapi takarítás folyamatát, időt és energiát spórol, így egy műszak alatt több feladat delegálható a személyzetnek. Olvass tovább, ebben a cikkben elmagyarázzuk az elektromos seprőgép működési elvét, az egyes típusok jellegzetességeit, illetve kiderül, milyen előnyökre tehetsz szert egy elektromos seprőgép beszerzésével.

Viper tisztítógépek raktárról és rendelésre

A Viper takarítógépek elsősorban a verhetetlen áraikról ismertek. A Viper azokat az ügyfeleket célozza, akik a lehető legkisebb költséggel szeretnék gépesíteni a padló takarítását. A keménypadlós területek felmosása, súrolása gyalogkíséretű vagy vezetőüléses Viper takarítógépekkel igazán egyszerűen elvégezhető. De a vízfelszívással nem rendelkező, ún. egytárcsás súrológépek kedvelőinek is van megoldás. A nagy felületű szőnyegpadlós helyiségek tisztítása pedig a Viper CEX 410 hengerkefés szőnyegtisztító géppel lehetséges. Ebben a cikkben ezeket az egyszerű, mobilis és költséghatékony Viper takarítógépeket mutatjuk be.

Mennyibe kerül egy jó minőségű ipari padlótisztító gép?

A padlótisztító gépek biztosítják az ipari területek, üzemek, kereskedelmi és vendéglátó egységek, egészségügyi, oktatási intézmények megfelelő higiéniáját, mert gyorsítják és alaposabban végzik el a padozat felmosásának folyamatát. Ipari padlótisztító gép vásárlása során kiemelkedően fontos szempont az ár, de emellett nem árt más tényezőket is figyelembe venni. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan hozhatod vásárlás során az ár-érték arányban legjobb döntést.

Milyen szőnyegtisztító gépet válasszak?

A szőnyegtisztító gépek a padlószőnyegekből távolítják el a makacsul letapadt szennyeződéseket, foltokat ipari és otthoni környezetben egyaránt. Segítségükkel az általános, frissítő kárpittisztítás során is hatékonyabb eredményeket lehet elérni, mint egy porszívóval vagy kézi megoldásokkal. Olvass tovább, hogy biztosan az igényeidnek megfelelő szőnyegtisztító gépet válaszd.

A padlószőnyeg-tisztító gépek jellemzően két fő tisztítási technológiával működnek. Az egyik az ún. extrakciós eljárás, amikor a gép tisztítószeres oldatot permetez a felületre, majd a piszkos vizet visszaszívja a tartályba. A másik pedig hengerkefés technológia, amikor már a forgó kefe súrolási erőt is kifejt a szőnyeg szálaira.
Egy jó szőnyegtisztító gép nemcsak a szennyeződéseket tünteti el, hanem jelentősen meg is növelheti a kárpit élettartamát.

3 ok, ami a legjobb választássá teszi a Nilfisk takarítógépeit

A Nilfisk már több mint 115 éve segít a cégeknek felgyorsítani a takarítási folyamatokat költséghatékony és minőségi takarítógépeivel. A cikkben összegyűjtöttünk 3 tényezőt, ami miatt a Nilfisk takarítógépeit érdemes választani.

A legjobb takarítógépek előállítása érdekében a Nilfisknél folyamatos fejlesztések zajlanak. A Nilfisk takarítógépek évről évre újabb automatizált megoldásokkal, időtakarékos és költséghatékony funkciókkal szállnak szembe a makacs szennyeződésekkel.

Takarítógép-típusok ipari és otthoni használatra

A takarítás olyan folyamat, amin mindannyian szeretnénk hamar túl lenni, azonban az alapos munkát nem lehet összecsapni. A takarítógépek nagy segítséget jelentenek: időt spórolnak, jobb eredményt érnek el, mint a kézi takarítóeszközök és még a használatuk is kényelmes. Ebben a cikkben megmutatjuk, milyen otthoni és ipari takarítógépeket érdemes beszerezni, hogy minden felület ragyogóan tiszta legyen.

3+1 fontos tény, amit nedves porszívó vásárlás előtt mindenképpen tudnod kell

A száraz-nedves porszívók olyan porszívók, amikkel a száraz és nedves szennyeződések egyszerre feltakaríthatók. A folyadékok felszívásához a porzsák eltávolítása szükséges. Mutatjuk az 5 alapvető tudnivalót, amit mindenképpen tudnod kell nedves porszívó-vásárlás előtt.

Halk és nagy teljesítményű porszívó? Létezik

Halk porszívóról ipari környezetben sem kell lemondani. Szállodákban, egészségügyi intézményekben kulcsfontosságú a vendégek nyugalma. Az alapvetően hangos üzemekben pedig egy csendes porszívó nem növeli tovább a zajszintet. A halk porszívó segít, hogy a kollégák hatékonyabban tudják elvégezni a feladataikat. Ebben a cikkben elmondjuk, mit nevezünk halk porszívónak, miért fontos a munkahelyi zajvédelem, illetve segítünk, hogyan lehet halk, de biztosan nagy teljesítményű porszívót választani.

5 ok, amiért imádni fogod a Nilfisk porszívódat

Ha nagy hangsúlyt fektetsz a munkahelyi biztonságra és megbízható porszívóval bővítenéd takarítógép-parkodat, akkor a Nilfisk ipari porszívóit ajánljuk. A skandináv márka több mint 115 éves múltra tekint vissza és hazánk is közreműködik a gyártási folyamatokban. Olvass tovább, mert ebben a cikkben eláruljuk, hogyan növeli céged hatékonyságát egy minőségi Nilfisk porszívó.

5+1 legfontosabb szempont a száraz-nedves porszívó-választáshoz

Az ipari száraz-nedves porszívók a munkaterületek sokoldalú szuperhősei. Egyszerre képesek megküzdeni a folyékony és a szilárd halmazállapotú szennyeződésekkel. Porzsák nélkül is használhatók, ezért óriási mennyiségű kosszal is hatékonyan megbirkóznak. Ebben a cikkben 5+1 tippet adunk a leendő száraz-nedves porszívód kiválasztásához, hogy ezután számodra is gyerekjáték legyen a takarítás.

A legnagyobb szívóteljesítményű porszívót keresed?

Manapság mindenki nagy teljesítményű porszívóra vágyik. Ebben a cikkben eláruljuk, hogy mi a különbség az elektromos teljesítmény és a szívóhatás között és milyen adatokra kell különösen odafigyelned porszívó-választásnál. Megmutatjuk, hogyan választhatod ki az igényeidnek megfelelő, legnagyobb szívóteljesítményű porszívót. Olvass tovább, akár munkaterületre, akár otthonodba szeretnél porszívót vásárolni.

Ipari porszívó-választás legfontosabb szempontjai

Ipari porszívóra minden cégnek szüksége van. Akár az ügyfelek, kollégák cipőjéről lehullott sárdarabokkal, akár az ipari vagy mezőgazdasági tevékenység során keletkező finom porral kell megbirkózniuk, a személyzet hű társa lesz egy ilyen készülék. Tudtad, hogy ipari porszívóval akár egészségre káros anyagokat is fel lehet porszívózni? Olvass tovább és kiderül, hogyan teszi biztonságosabbá és kényelmesebbé céged munkáját az ipari porszívó.

5 fontos tudnivaló a HEPA szűrős porszívóról

Amikor hagyományos porszívót használsz, a felszívott kosz a levegővel együtt a porzsákig utazik. A porzsák anyaga azonban nem képes minden apró porszemet maradéktalanul megkötni, így a fennmaradó részecskéket a porszívó visszafújja a szoba levegőjébe. Ez allergiás reakciókat válthat ki és hosszú távon károsíthatja a tüdődet. A HEPA szűrős porszívó szuper megoldás, mert a filter segít megfogni a makacs szennyeződéseket és képes megőrizni az egészségedet. Olvass tovább, és máris megismered a legfontosabb tudnivalókat.

A cikkből kiderül, hogy a porszívónkkal milyen átmérőjű tartozék kompatibilis. (32mm, 35mm stb..) 

Gyorstalpaló az ipari padlótisztítókról

A szűrők elengedhetetlen alkatrészei minden ipari porszívónak, a magának a gépnek és az embernek is egyaránt létfontosságú alkatrész. Hogy miért, azt ebben cikkben leírom...

Ebből a cikkből megtudhatja, hogy mire használhatók az egyes kiegészítő szívófejek

 

Ez az összeállítás segítséget fog nyújtani azoknak, akik nehezen igazodnak el a porszívófejek útvesztőjében.

 

Segítség az energetikai címke megértéséhez

2016.10.11 10:03
Miért minket?
Hivatalos szakkereskedés
Magyarországi garancia
Megfizethető árú pótalkatrészek
Tartozékok nagy raktárkészlettel
Technikai segítség

Cégünk a Bisnode 'AA' tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75%-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.


Bisnode tanusitvany

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.