Érdekességek, gondolatok a takarítógépek világából

Ipari porszívó-választás legfontosabb szempontjai

Ipari porszívóra minden cégnek szüksége van. Akár az ügyfelek, kollégák cipőjéről lehullott sárdarabokkal, akár az ipari vagy mezőgazdasági tevékenység során keletkező finom porral kell megbirkózniuk, a személyzet hű társa lesz egy ilyen készülék. Tudtad, hogy ipari porszívóval akár egészségre káros anyagokat is fel lehet porszívózni? Olvass tovább és kiderül, hogyan teszi biztonságosabbá és kényelmesebbé céged munkáját az ipari porszívó.

5 fontos tudnivaló a HEPA szűrős porszívóról

Amikor hagyományos porszívót használsz, a felszívott kosz a levegővel együtt a porzsákig utazik. A porzsák anyaga azonban nem képes minden apró porszemet maradéktalanul megkötni, így a fennmaradó részecskéket a porszívó visszafújja a szoba levegőjébe. Ez allergiás reakciókat válthat ki és hosszú távon károsíthatja a tüdődet. A HEPA szűrős porszívó szuper megoldás, mert a filter segít megfogni a makacs szennyeződéseket és képes megőrizni az egészségedet. Olvass tovább, és máris megismered a legfontosabb tudnivalókat.

A cikkből kiderül, hogy a porszívónkkal milyen átmérőjű tartozék kompatibilis. (32mm, 35mm stb..) 

Gyorstalpaló az ipari padlótisztítókról

A szűrők elengedhetetlen alkatrészei minden ipari porszívónak, a magának a gépnek és az embernek is egyaránt létfontosságú alkatrész. Hogy miért, azt ebben cikkben leírom...

Ebből a cikkből megtudhatja, hogy mire használhatók az egyes kiegészítő szívófejek

 

Ez az összeállítás segítséget fog nyújtani azoknak, akik nehezen igazodnak el a porszívófejek útvesztőjében.

 

Segítség az energetikai címke megértéséhez

2016.10.11 10:03
Miért minket?
Hivatalos szakkereskedés
Magyarországi garancia
Megfizethető árú pótalkatrészek
Tartozékok nagy raktárkészlettel
Technikai segítség

Cégünk a Bisnode 'AA' tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75%-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.


Bisnode tanusitvany