Érdekességek, gondolatok a takarítógépek világából

A porszívófejek titka

2016.10.11 10:03

 

A por, piszok ellen vívott háború frontvonalában a porszívó egyik kiemelten fontos része, a porszívófej van. Hiába az 1000-nél is több watt motorteljesítmény, ha az elhasználódott porszívófej miatt elveszik a vákuum jelentős része.

Hogy megőrizzük berendezésünk maximális hatékonyságát, a napi használatú, nagy igénybevételnek kitett padlófejek rendszeres  vizsgálata és cseréje ajánlott.

A mai nehéz piaci helyzetben (emelkedő bérek, élesedő árverseny, ismerős ugye?) nem mindegy azonban, hogy milyenre és mennyiért cseréljük…

 

A gyártói árképzésről

A gyári padlófejek nagy általánosságban irreálisan drágák. Pedig a nagy nevű takarítógép gyártók többsége is összeszerlő üzemként működik, pont úgy mint az autógyárak. Az alkatrészeket nem saját maguk állítják elő, hanem erre szakosodott specialista beszállítóktól rendelik.

 

Az egyediség és kizárólagosság kedvéért logóval ellátva, más festéssel és  esetleg formai módosítással gyártatják majd saját márkanéven borsos áron értékesítik.

 

Meglepő módon,a magas ár egyik oka, a gépgyártók közötti erős konkurenciaharc lehet. Minden porszívó gyártónak bírnia kell az árversenyt, ha piacrészt szeretne megtartani vagy növelni. Mivel sok vásárló csak a porszívó árát nézi, ez arra készteti a gyártókat, hogy minél olcsóbb kisporszívókat vezessenek be a piacra. Az egyre olcsóbb gépek miatt kevesebb lesz a gyártók bevétele, akik ezt a hiányt a megnövelt alkatrész árakkal tudják kompenzálni, amelyen nincs akkora fókusz a vásárlók részéról.

 

Ha szabványosítjuk a porszívófejeket, levesszük logót, festést és gyártói extra költségeket, máris sokkal kedvezőbb ára lesz a terméknek, amellett, hogy minősége kifogástalan marad.

A TakarítógépPartner.hu weboldalon ezeket a jó minőségű és piacképes árú márkafüggetlen fogyóeszközöket kínáljuk, így lefaraghatod és kontrollálhatod takarítási költségeidet.

Több, mint 20 féle ipari porszívó márkához típus szerint kereshetsz tartozékot. 

Köszönöm a figyelmet! Ha tetszett a cikk kérlek lájkolj minket Facebookon is!

Kellemes böngészést!

Miért minket?
Hivatalos szakkereskedés
Magyarországi garancia
Megfizethető árú pótalkatrészek
Tartozékok nagy raktárkészlettel
Technikai segítség
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.