Eureka Rider 1201 EB akkus seprőgép (akku+töltő+kefe)

Eureka Rider 1201 EB akkus seprőgép (akku+töltő+kefe)
Eureka Rider 1201 EB akkus seprőgép (akku+töltő+kefe)
Eureka Rider 1201 EB akkus seprőgép (akku+töltő+kefe)
Eureka Rider 1201 EB akkus seprőgép (akku+töltő+kefe)
Eureka Rider 1201 EB akkus seprőgép (akku+töltő+kefe)
Eureka Rider 1201 EB akkus seprőgép (akku+töltő+kefe)

Egyedi árajánlatért lépjen velünk kapcsolatba!

MINŐSÉG KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL!

 

Az Eureka Rider 1201 EB akkumulátoros seprőgép legalább 30x gyorsabb, mint a legügyesebb nyeles seprűt használó takarító, emellett egy teljes műszakot képes ledolgozni anélkül, hogy kávészünetre menne! Ez a gép ráadásul precízebben és hatékonyabban sepri a padlót és kevésbé veri fel a port, mint a kézi seprés.

Az Eureka Rider 1201 seprőgép technológiájának hála nagy területeket lehet tisztán tartani, teljes komfortban végezhető munkával, gyorsan és alacsony költséggel.

 

Szinte helyben megfordul

Kompakt kialakítása és szűk fordulóköre (1.000 mm) miattkiválóan alkalmas olyan szűk, keskeny helyeken való seprésre, amelyeket lehetetlen lenne elérni nagyobb gépekkel.

 

Modern technológiák

Egyszerű, logikus elrendezésű, könnyen kezelhető irányítópanel. Egyetlen pedállal hajthatunk előre- és hátramenetben; a műszerfalon elhelyezett karokkal engedhető le és húzható fel a fő- illetve oldalkefe; itt található továbbá a szűrőrázó kapcsológomb, és az elszívás kikapcsolása nedves seprés esetére.

panel

 

A Rider 1201-ben lévő, 2,5 m² felületű poliészter szűrő rendkívül hatékonyan gátolja meg, hogy a finom szemcsés por visszakerüljön a levegőbe. Antisztatikus, mosható és hosszabb élettartamú, mint a hagyományos szűrők. A szűrőrázó berendezés úgy tisztítja meg hatékonyan a szűrőt, hogy azt nem kell eltávolítani a gépből. A kezelőszemélyzet így nincs kitéve a pornak.

szuro

 

A főkefe előtt elhelyezett védőgumi a vezetőülésből is felnyitható, így nagyobb méretű szemét is könnyedén felseperhető.

flap

 

Az akkumulátoros verzió kiemelkedően hosszú üzemidőt biztosít a maximális termelékenység érdekében. Kényelmes karbantartás: a gép tetejét fölemelve hozzáférünk a motorhoz, az akkumulátorhoz és egyéb fontos részegységekhez.

akku

 

A nagy kapacitású (85L) szeméttartály csökkenti az üzemszünet idejét és növeli a gép termelékenységét, így a Rider 1201 hosszú ideig tud dolgozni két szemétürítés között. A tartály mozgatását nagyban megkönnyítik a kerekek és a kézi tolókar.

tartaly

 

A visszahúzható ütésálló oldalkefék (AMSD – védett Eureka technológia) lehetővé teszik, hogy a Rider 1201 a nehéz területeket is felseperje.

oldalkefe

 

Az önbeálló főkefe szerszámok nélkül is könnyen állítható és cserélhető. A 70 cm széles főkefe hatékonysága a speciális kötésben rejlik: finom sörték a finom porhoz és durvább sörték a nagyobb méretű hulladék felszedésére.

fokefe

 

Opcionális extrák

1.Beépített porszívó

Az opcionálisan választható beépített porszívó lehetővé teszi a polcok, párkányok és egyéb, a seprőgéppel nem elérhető helyek tisztítását

porszivo

2.Acél lökhárító szett - Az elpusztíthatatlan gép!

acel

3.Hulladékgyűjtő doboz a konténerhez
4.Bal oldali oldalkefe szett
5.Hátramenet figyelmeztető sípszó
6.M porosztályú szűrő
7.Szőnyegtisztító szett

8.Üzemóra számláló

 

Garancia: 1+1év Eureka garancia

Bemutató videó

 

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK:

ipari területek, közterületek, önkormányzatok, iskolák, irodák, vallási épületek, kórházak, középületek, repterek, kikötők, bevásárlóközpontok, logisztikai központok, takarító cégek és épületüzemeltetők

5 943 600 Ft
(4 680 000 Ft + ÁFA)
A vásárlás után járó pontok: 118 872 Ft
Tartós bérletTartós bérlet (1év+)
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
TECHNICAL SPECIFICATIONS Eureka RIDER 1201 E
Munkaszélesség oldalkefékkel 1.200 mm
Munkaszélesség oldalkefe nélkül  700 mm
Szeméttartály kapacitás 85 L
Takarítási sebesség 7,70 km/h
Elméleti tisztítóteljesítmény 9.680 m²/h
Szűrő típusa poliészter zsák
Meghajtás elektronikusan vezérelt
Fő motor 1 x 24 V - 1200 W
Akkumulátor 24 V
Súly (akkumulátorral és töltővel) 426 kg
Méret - kefékkel (sz x h x m) 1.210 x 1.545 x 1.250 mm
Hasonló termékek
Adatok
Státusz
Tartós bérlet (1év+)    Lízing    
Miért minket?
Hivatalos szakkereskedés
Magyarországi garancia
Megfizethető árú pótalkatrészek
Tartozékok nagy raktárkészlettel
Technikai segítség

Cégünk a Bisnode 'AA' tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75%-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.


Bisnode tanusitvany

Webáruház készítés